Close
Skip to content
Resonart

Resonart Vocal Ensemble

Interpretació.

ResonArt Vocal Ensemble va ser creada el 2019 a Barcelona per Lucia Beresova i el seu objectiu és crear un lloc d’encontre per a cercar maneres d’interpretar la música coral de forma creativa, innovadora i buscar noves formes per a arribar a la gent d’una manera original i potenciant així el missatge de la música que s’interpreta, utilitzant eines com improvisació, moviment i fusió amb altres arts.

En l’àmbit temàtic coral tracta situacions que reflecteixen la societat actual i que són freqüents a la nostra vida tant interpersonal com intrapersonal: els problemes de medi ambient, la guerra, la ignorància, l’exclusió i la immigració. Amb la seva música membres de la coral volen compartir la idea de tolerància, respecte i igualtat per a totes les persones.

En 2020 coral va col·laborar en el projecte internacional Eschatofonia- Requiem for the victims of Covid19. Durant la seva jove existència ha guanyat diversos premis en festivals internacionals de música coral: Diploma de plata a Mundus Cantat 2020 a Sopot (Polònia), Primer premi al Chisinau International Choir Competition 2021 (Moldavia) i Segon premi al Festival Internacional de música sacra a Szczecin 2021 (Polònia).